Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Kasım 2010 Perşembe

İstanbul'da nerede ne yenir?/ Part 1

Gittiğim bayıldığım yerlerden ufak ufak bahsetmeye başlayabilirim artık. Buyrun Part 1:)
Siz de deneyin, pişman olmayacaksınız.
  • Suat Usta/Tantuni
  • Küçük Ev/Kuru fasulye-Pilav
  • El Torito/Potato Skin
  • Golden Horn/Hamsi Tava
  • Culinary Instute/Mısır Ekmeği-Organik Çilek Reçeli
  • Mezzaluna/Ceasar Salata
  • House Cafe/Karidesli risotto
  • Kitchennette/Körpe piliç-Pesto soslu kuskus
  • Sandal Balık/Tereyağlı Karides
  • Fulya Otim'de adını hatırlamadığım ama Kahve Dünyası'nın karşısındaki mantıcı/Kıtır Mantı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder